Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Any modders ever looked into this BH weapon issue yet...
#1
http://www.swgemu.com/bugs/view.php?id=7050

... Just wondering, since it seems like it could maybe be a CLIENT-side issue . (be sure to read my bottom note in that report as well)

regards, Nee
Idea Much respect to everyone at MODTHEGALAXY , /tiphat


Nee Shadowfire
Staff & QA-Hybrid
SWGEmu Development Project

 
Reply
#2
No one?

ugh , /shakes-fist at SOE client!!!
Idea Much respect to everyone at MODTHEGALAXY , /tiphat


Nee Shadowfire
Staff & QA-Hybrid
SWGEmu Development Project

 
Reply
#3
http://imgur.com/WKpnWt8
By default I don't have the acid launcher effects playing, only hearing the incorrect sounds. It looks like your reporter had a mod?

Where is this string being pulled from the command? I believe that this is the actual issue.
animation = "fire_lightning_rifle_single_1",

Side notes about what I seen/think so far.
*The lightning cannon shares the same 'weaponEffect' as the other heavy weapons. I did change it client side to be it's own with no change to the sound.
*I'm thinking that the command string is mixing up what sound to pull, not the client... But I wouldn't know since I cannot find where the string is being used again.
 
Reply
#4
(2017-08-23, 08:05 AM)Skyyyr Wrote: . It looks like your reporter had a mod?


Where is this string being pulled from the command? I believe that this is the actual issue.
animation = "fire_lightning_rifle_single_1",

hmm i don't think the reporter  had a modded client ... Especially since it's still bugged for me on TCNova (and i always use a pure client) .

And yes, imo  problem is with  the  animation string (as i mention in my bottom note within the  linked Report)  but...

http://wiki.swgemu.com/Animation_CRCs

...unfortunately that old  list  is  borked link.

Plus, i don't know of any easy method  to  insert  trial & error  each potential  string  to test/watch them in-game, aside from  editing the command LUA and restarting server  over and over and over. (which btw, i already tried and literally went insane doing so)
Idea Much respect to everyone at MODTHEGALAXY , /tiphat


Nee Shadowfire
Staff & QA-Hybrid
SWGEmu Development Project

 
Reply
  



Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)