Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Command Barc
#1
So I have been messing around with my dev environment trying to get some of the newer vehicles in the game and have run into an issue with both the imperial and rebel command barc's.

I followed the tutorial on how to add the regular barc to the emu written by Lasko and that worked no problem and everything is working great with that, the issues I am seeing with the command barc are as follows:

After generating the vehicle from the deed all I see is the name (its basically invisible). I can see the vehicle fine in my data pad and when I examine it in the datapad all the strings are correct just can't see the vehicle when its been called.

So basically I have to be missing something in the appearance just not sure what any help would be greatly appreciated and I have attached the tre file in a zip archive.

Thanks for any input anyone can give me on this.

NaTaS


Attached Files
.zip   all_barc_test.zip (Size: 8.61 MB / Downloads: 7)
 
Reply
#2
(2015-07-24, 07:06 PM)NaTaS Wrote: So I have been messing around with my dev environment trying to get some of the newer vehicles in the game and have run into an issue with both the imperial and rebel command barc's.

I followed the tutorial on how to add the regular barc to the emu written by Lasko and that worked no problem and everything is working great with that, the issues I am seeing with the command barc are as follows:

After generating the vehicle from the deed all I see is the name (its basically invisible). I can see the vehicle fine in my data pad and when I examine it in the datapad all the strings are correct just can't see the vehicle when its been called.

So basically I have to be missing something in the appearance just not sure what any help would be greatly appreciated and I have attached the tre file in a zip archive.

Thanks for any input anyone can give me on this.

NaTaS

Make sure youve edited your datatables.
 
Reply
#3
(2015-07-24, 08:49 PM)Arioch Wrote:
(2015-07-24, 07:06 PM)NaTaS Wrote: So I have been messing around with my dev environment trying to get some of the newer vehicles in the game and have run into an issue with both the imperial and rebel command barc's.

I followed the tutorial on how to add the regular barc to the emu written by Lasko and that worked no problem and everything is working great with that, the issues I am seeing with the command barc are as follows:

After generating the vehicle from the deed all I see is the name (its basically invisible). I can see the vehicle fine in my data pad and when I examine it in the datapad all the strings are correct just can't see the vehicle when its been called.

So basically I have to be missing something in the appearance just not sure what any help would be greatly appreciated and I have attached the tre file in a zip archive.

Thanks for any input anyone can give me on this.

NaTaS

Make sure youve edited your datatables.

May also be something as simple as removing a 'swoop to barc' appearance mod if you have it in your game folder.
 
Reply
  



Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)