Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Player/NPC cloths & armor not showing
#1
Sad 
Basically players cloths & armor wont show up on everyone until I get right up in front of them. I'll see vehicles with no one on them until they come up close to me. Sometimes npcs will magically just appear around me as if I were to be lagging.

I don't mind the magically appearing commoners but the naked players/NPCs I do care about. I've tried editing all sorts of stuff too in the user.cfg.

Some screen shots to help explain my situation.

http://postimage.org/image/y73jx1f3b/
http://postimage.org/image/yl4vwmz6v/
http://postimage.org/image/p1v736bon/
http://postimage.org/image/jeyu5p95z/

Here are my settings for the user.cfg (I've added this line to my swgemu.cfg too ".include "user.cfg"".

Code:
[SwgClient]
allowMultipleInstances=true

[ClientLimits]
SetFramesPerSecond=60

[ClientGame]

freeChaseCameraMaximumZoom=25.0
cameraZoomspeed=0.1

mouseSensitivity=1.3
camerFarPlane=999999.9
cameraFarPlaneSpace=999999.9

rederDetailLevel=true
renderProjectilePath=true
renderLotManager=true
ambientLightInCells=True
fogDisable=True
preloadPlayerMusicManager=True
preloadWorldSnapshot=true
showClientRegionChanges=true


[ClientProceduralTerrainAppearance_LevelOfDetail]
forceHighThreshold=64
useHeightBias=True
threshold=6
heightBiasFactor=8
heightBiasMax=10000

[Test]
renderMap=true

[ClientGame/NebulaManagerClient]

lightningEnabled=true

renderTangibleSphereTree=true
renderTangibleNotTargetableSphereTree=true
renderTangibleFloraSphereTree=true


[ClientGame/OverheadMap]
allowRotate=true

[ClientObject]
renderShadowBlobGeometry=true
forceHighDetailLevels=true
detailLevelBias=4
preloadDetailLevels=True
renderShadows=True


[ClientGraphics]
;loadAllAssetsRegardlessOfShaderCapability=true
enableLightScaling=true

[ClientObject/DynamicMeshAppearance]
showSplitEdge=true
showSpheresPrimitives=true
showSpheresAppearances=true
showOriginsAppearances=true
preloadDetailLevels=true


[ClientSkeletalAnimation]
lodManagerEnable=False
optimizeSkinnedIndexBuffers=true
lodbias=8
disablebatcher=False

[PreloadedAssets]
shaderTemplate=true
appearanceTemplate=true
appearanceTemplateLight=true
objectTemplate=true
objectTemplateLight=true
skeletalAnimationTemplate=true
clientEffectTemplate=true
portalObject=true
animationStateHierarchyTemplate=true
meshGeneratorTemplate=true
texture=true
palette=true
arrangementDescriptor=true
slotDescriptor=true
soundTemplate=true


[ClientTerrain]
showChunkExtents=false
heightBiasDisabled=false
heightBiasMax=10000
disableTerrainClouds=true
maximumNumberOfChunksAllowed=200000000
terrainMultiThread=true
dynamicNearFloraDistance=96
staticNonCollidableFloraDistance=256
warmCache=true
UseOcclusion=true
useClientServerProceduralTerrainAppearanceTemplate=true
useRealGeometryForOcclusion=true
enableFlora=true
disableclouds=true
dynamicFarFloraEnabled=true
dynamicNearFloraEnabled=true'
preloadGroups=True
enableLightScaling=True
staticNonCollidableFloraEnabled=True


[SharedObject]
renderPortals=true
renderShadows=true
meshShadows=true

The mods I have are the following

LoD Tweak
http://www.modthegalaxy.com/forums/threa...26#pid1926

Sky Enhancement Mod 2.0
http://forum.modsource.org/index.php?topic=550.0

Species Revamped Mod
http://www.modthegalaxy.com/forums/threa...revamp-mod

Weaponry Reloaded
http://www.modthegalaxy.com/forums/threa...y-reloaded

HDR Mod (advanced Lighting)
http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=5882

FXAA+Post Sharpening injector tool
http://www.2shared.com/file/fseAc8ha/FxaaInjTool26.html (The version I'm using)

https://www.assembla.com/spaces/fxaa-pp-inject/wiki

Increased Memory Size
http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=31608

Client Upgrade
http://www.modthegalaxy.com/forums/threa...nt-upgrade

Better Music Mod 1.1
http://forum.modsource.org/index.php?top...seen#msg10

I also used PFF explorer to edit the swgemu.exe to be able to have a 2GB address, like that will ever happen though. ^^


Also if anyone knows of any mods or tweaks you think I may have some interest in please do share. Smile

P.S. I've tried enabling and disabling the Character LoD manager ingame, user.cfg, and neither one will render everyone s cloths or armor.
 
Reply
#2
looks like a LOD problem.
 
Reply
#3
LoD Tweak and Species Revamped Mod are conflicting with one another since they both overwrite skt and lmg files. So the game is trying to load a lower LoD skeleton with a higher LoD model, and that doesn't work out to well. Two choices

1) Reinstall the LoD Tweak and see what it does the Species Revamped Mod.
2) Remove all lmg files relating to humans, Twi'leks, and Zabraks; and reinstall the Species Revamped Mod.
 
Reply
#4
(2013-03-08, 04:55 AM)rosuto Wrote: LoD Tweak and Species Revamped Mod are conflicting with one another since they both overwrite skt and lmg files. So the game is trying to load a lower LoD skeleton with a higher LoD model, and that doesn't work out to well. Two choices

1) Reinstall the LoD Tweak and see what it does the Species Revamped Mod.
2) Remove all lmg files relating to humans, Twi'leks, and Zabraks; and reinstall the Species Revamped Mod.

Thank you for your help! Big Grin

I uninstalled the species revamped mod and then reapplied the LoD tweaks.
Everyone is fully clothed now I don't feel like I'm in a nudist colony anymore lol
 
Reply
  



Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)